Sponsoring

Drumfanfare Jong Leven is vereerd en gezegend met de volgende ongelooflijke sponsoren voor 2016. Heel erg bedankt voor jullie steun!

Dankzij de steun van deze sponsoren zijn wij in staat om onze instrumenten en kostuums te kunnen aanschaffen en onderhouden of om deel te nemen aan de verschillende shows, Street parades, concoursen en concerten in binnen en buitenland. Ook zijn wij instaat om onze jonge leden verder op te leiden.

U kunt op vele manieren geven. Je kunt aan Jong leven geven door een van de sponsorpakketten te kiezen. Tevens kunt u ook geven op verschillende andere manieren en/of lid worden van de vriendenkring.

Uw steun maakt Jong Leven mogelijk

Voor meer informatie, het doen van een gift of het bespreken van de mogelijkheden kunt u  contact opnemen met Wijnand Dijkstra via:  sponsoring@drumfanfarejongleven.nl.

Sponsoren:

Van theelepeltje tot complete feesten, het Heesbeen verhuur assortiment bestaat uit bijna alle materialen die u nodig kunt hebben voor uw feest. De combinatie van attracties, partymaterialen, tenten, aankleding, animatie en catering vindt u bij ons onder 1 dak. Onze uitgebreide internet site geeft u een duidelijk beeld wat er allemaal mogelijk is.

Klik hier om verder te lezen op de website van Heesbeen

In 1964 startte Nard Gevers samen met zijn broer een hoveniersbedrijf. Al snel merkte hij dat het kweken van planten zijn bijzondere aandacht trok. Het was dan ook geen grote stap naar het opzetten van de kwekerij. Hier werd met hard werken en veel zorg aan prachtig bijna ambachtelijk eindproduct gekweekt.

Klik hier om verder te lezen op de website van Gevers Planten

We houden ons bezig met het kweken van violen, perkgoed en kerstbomen. De kwaliteit staat bij ons altijd voorop. We willen alleen het beste van het beste. Onze slogan is: kwaliteit is belangrijk, want we zien u graag terug! Wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze kas. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het kweekproces verloopt en hoe de seizoenen in elkaar overlopen.

Klik hier om verder te lezen op de website van Tuincentrum A. van Rooij

Al jaren een begrip op veel feesten en partijen. Met een ruime ervaring van 25 jaar heeft u met de Nikita Discoshow een goede betrouwbare partner op Disco gebied. De Nikita Discoshow maakt met al zijn ervaring ieder feest onverteerbaar.

Klik hier om verder te lezen op de website van Nikita

Schafrath is voor velen een herkenbaar punt. Het pand is gebouwd omstreeks 1895. Leonardus Schafrath is begonnen als caféhouder en bakker in dit pand. Het Hotel-Café-Restaurant heeft hieraan zijn naam te danken. Na enkele aanpassingen door de afgelopen eeuwen heen, wordt het pand nu nog steeds uitgebaat als café. Wij stellen het zeer op prijs u in onze gelegenheid te mogen ontvangen.

Klik hier om verder te lezen op de website van Cafe Schafrath

Riny van Kessel Groente en fruit is al 26 jaar een begrip in Nuenen. Het is al 5 jaar geleden dat we onze winkel verbouwd hebben en met veel succes. Elke dag maken we onze producten zoals salades, kant-en-klare, maaltijden, gesneden groenten en nog veel meer helemaal zelf. Groente en fruit worden dagelijks vers aangevoerd. We doen ons werk met veel liefde en plezier en willen onze klanten een goede service bieden.
In 1994 gingen Willy van de Biggelaar en Tini van Esch van start met een eigen timmerbedrijf. In de werkplaats aan de Huufkes 90A worden diversen soorten hardhout verwerkt tot hoogwaardige eindproducten, klaar voor gebruik door zowel aannemers als particulieren voor zowel nieuwbouw als renovatie. In het laatste geval wordt dat ook ter plaatse door Wiltin verzorgd. Wiltin werkt ook volgens het systeem van Komo-keur en bovendien voldoen al onze producten aan het politie keurmerk voor wat betreft het veiligheidsbeslag en de vereiste driepuntssluitingen.
J.Aarts Grondverzet is een gerenommeerd grond en sloopwerkersbedrijf uit Nuenen (Noord-Brabant). Omdat wij veelal werkzaam zijn voor zowel de zakelijke als particuliere klant willen wij u graag een beeld geven van ons bedrijf, machinepark en de te leveren diensten.
Voor uw schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Vrienden van Jong Leven

Wilt u geen sponsor worden maar Jong Leven wel een warm hart toedragen? Word lid van onze vriendenkring vanaf €15,- per jaar

Voor meer informatie of voor het doen van een gift, neem contact op met Wijnand Dijkstra via:  sponsoring@drumfanfarejongleven.nl.

Sponsor Mogelijkheden

Sponsor pakket Type Prestatie (€/jaar) Duur (jaar) Tegenprestatie
Logo op website Hyperlink op sponsorpagina Overslag (formaat) Social media Rol-banner bij concerten Koffer slagwerk Aanhangwagen (cm x cm) Vermelding polo Bus Feestavond Donateurs concert Natura
Partner 1 50 2 x Naamsvermelding
Partner 2 75 2 x x A6 2x/jaar (logo)
Sponsor 1 125 3 x x A5 2x/jaar (logo) Logo (na rato)
Sponsor 2 175 3 x x A4 2x/jaar (logo) Logo (na rato) 25x25
Hoofdsponsor 1 2500 2 x x A4 2x/jaar logo Logo (na rato) 50x50 Op mouw Logo + 2 plaatsen Uitnodiging Vermelding hoofdsponsor
Op maat 1 € / natura Logo (na rato) Logo Logo Concert boeken Instrument drukwerk

Voor meer informatie of voor het doen van een gift, neem contact op met Wijnand Dijkstra via: sponsoring@drumfanfarejongleven.nl.