Maestro

60 Jarig jubileum

Drumfanfare Jong Leven is opgericht op 7 juni 1959 en bestaat dit jaar 60 jaar. Op 7 juni 2019 is deze dag feestelijk gevierd met een jubileumtaptoe en een druk bezochte reünie feestavond. Van 18 tot en met 20 oktober heeft de jubileumreis naar Winterberg plaats gevonden. Op 11 januari 2020 zal dit prachtige jubileumjaar worden afgesloten met een groots concert genaamd 'Maestro door Drumfanfare Jong Leven'.

Maestro door Drumfanfare Jong Leven

Het concert 'Maestro door Drumfanfare Jong Leven' is geïnspireerd door het bekende televisieprogramma waarin bekende Nederlanders zich in enkele weken tijd ontwikkelen tot dirigent van een orkest. Voor het concert van Drumfanfare Jong Leven zijn vijf Nuenenaren het maestro avontuur ingestapt. De maestro's worden begeleid door coaches die allen op hun eigen manier over een muzikale achtergrond beschikken. Middels individuele repetities en acht oefenmomenten met het korps zullen de coaches hun muzikale kennis aan de maestro's overdragen. Op 11 januari 2020 vindt de grande finale van dit muzikale avontuur plaats. Alle maestro's zullen drie muziekstukken dirigeren, waarna de muzikale klanken worden beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar mag het concert sluiten met een groots finalenummer.

11 januari 2020
Het Klooster | Nuenen
Zaal open vanaf 19.30 uur
Aanvang concert 20.00 uur

Maestro deelnemers en coaches
Casper Mol - Tim Messerschmidt
Riene Huijbers - Gerrie Baselmans
John Geven - Edwin van der Schoot
Gerard van Keulen - Max Kruijzen
Leonie van Hoof - Jeroen van Keulen

Kaartverkoop
Wilt u dit concert ook niet missen? De kaartverkoop is gestart!  Kaarten zijn voor 13,50 euro enkel verkrijgbaar via onderstaande link

Klik hier om kaartjes voor Maestro door Drumfanfare Jong Leven te bestellen

Wilt u op de hoogte blijven van leuke updates en foto's over de voorbereidingen van dit concert? Bekijk dan ook eens onze facebookpagina.