Jubileum

60 Jarig jubileum

Drumfanfare Jong Leven is opgericht op 7 juni 1959 en bestaat dit jaar 60 jaar. Dit wordt gevierd met een aantal jubileumactiviteiten waar u van harte welkom bent!

Jubileumtaptoe 7 juni 2019

Op vrijdagavond 7 juni organiseren we onze jubileumtaptoe op het Heuvelplein in Gerwen. Tijdens de taptoe zullen Dice Musica '83 uit Ter Aar, Drumfanfare TTH uit Hazerswoude-Dorp, Showkorps O&V Nuenen en Drumfanfare Jong leven verschillende showoptredens laten zien. Om 20.00 uur zullen Dice Musica '83 en Drumfanfare Jong Leven deze avond beginnen met een muzikale rondwandeling door Gerwen, waarna om 20.30 uur aansluitend de taptoe begint. De toegang is geheel gratis en u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken.

20.00 Muzikale rondwandeling
20.30 Opening Jubileumtaptoe door Drumfanfare Jong Leven met hun show 'We Will Rock You'
20.45 Dice Musica '83 met hun show vol muziek van de legendarische popgroep Queen
21.00 Drumfanfare TTH met hun show 'Alleen op de Wereld' (primeur)
21.15 Showkorps O&V Nuenen met hun show 'Generations'
21.30 Finale Taptoe

Reünie - Feestavond

De Jubileumtaptoe wordt afgesloten met een gezellige reünie feestavond in d'n Heuvel waar iedereen voor is uitgenodigd. In de afgelopen 60 jaar heeft Drumfanfare Jong Leven vele leden gekend. Wij zouden het leuk vinden om ook met zoveel mogelijk oud-leden terug te kijken en te proosten op de afgelopen 60 jaar. Heb jij ooit iets betekend voor Drumfanfare Jong Leven? Ben je zelf lid geweest, musicerend, instructeur, majorette? Ken je oud-leden? Zeg het voort en kom dan naar deze feestavond van 21.45 uur tot 01.00 uur! De entree is gratis en DJ Daan Gevers zal zorgen voor de muzikale gezelligheid.
Let op: Tijdens deze avond zullen er consumptiemunten worden verkocht, het is helaas niet mogelijk om te pinnen.