Jubileum

60 Jarig jubileum

Drumfanfare Jong Leven is opgericht op 7 juni 1959 en bestaat dit jaar 60 jaar. Dit wordt gevierd met een aantal jubileumactiviteiten waar u van harte welkom bent!

Jubileumtaptoe

Op vrijdagavond 7 juni organiseren we onze jubileumtaptoe op het Heuvelplein in Gerwen. Tijdens de taptoe zullen Dice Musica '83 uit Ter Aar, Showkorps Juliana uit Sleeuwijk, Showkorps O&V Nuenen en Drumfanfare Jong leven verschillende showoptredens laten zien. Om 20.00 uur zullen Dice Musica '83 en Drumfanfare Jong Leven deze avond beginnen met een muzikale rondwandeling door Gerwen, waarna om 20.30 uur aansluitend de taptoe begint. De toegang is geheel gratis en u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Reünie

De Jubileumtaptoe wordt afgesloten met een gezellige reünie feestavond in d'n Heuvel. In de afgelopen 60 jaar heeft Drumfanfare Jong Leven vele leden gekend. Wij zouden het leuk vinden om met zoveel mogelijk oud-leden terug te kijken en te proosten op de afgelopen 60 jaar. Heb jij ooit iets betekend voor Drumfanfare Jong Leven? Ben je zelf lid geweest, musicerend, instructeur, majorette? Ken je oud-leden? Zeg het voort en kom dan naar deze feestavond van +/- 21.45 uur tot 01.00 uur! De entree is gratis en DJ Daan Gevers zal zorgen voor de muzikale gezelligheid.