Donateursactie @ Gerwen en Nederwetten

Om de continuïteit van Drumfanfare Jong Leven mede te garanderen organiseren wij een donateursactie. We gaan dit doen op 1 mei 2018.

aug
Gerwense Vlooienmarkt @ Heuvelplein Gerwen
aug 26 @ 10:00 – 15:00

Drumfanfare Jong Leven uit Gerwen organiseert weer haar jaarlijkse groots opgezette vlooienmarkt en is inmiddels bekend in de nabije en verre omgeving.

De markt wordt voor de 49ste keer gehouden en wel op zondag 26 augustus 2018.

Op ons ruim en overzichtelijk gesorteerde terrein kunt u naar hartenlust speuren en snuffelen naar de dingen die u nodig heeft.

Dit jaar is er voor de kids weer een jeugdstand. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust knutselen en geschminckt worden.Tevens staan er diverse kraampjes met hartige hapjes, koffie en frisdrank.

Deze markt wordt ook dit jaar gehouden op het Heuvelplein, te Gerwen.

Vanaf 10.00 tot 15.00 uur is de markt geopend en de toegang is uiteraard gratis.

Vanaf 11.00 uur starten wij de verkoop per opbod.

Openbare repetitie Nederwetten @ MFA de Koppel
okt 9 @ 20:00 – 22:00

Op dinsdag 9 oktober om 20.00 uur houdt Drumfanfare Jong Leven een openbare repetitie in MFA de Koppel in Nederwetten.

De openbare repetitie is bedoeld als kennismaking met muziek voor jong en oud en een gezellige Drumfanfare. Tijdens de openbare repetitie zal Drumfanfare Jong Leven u enkele nummers ten gehore brengen en ziet u een Drumfanfare eens van een andere kant.

Wij nodigen u graag van harte uit voor deze openbare repetitie! tot 9 oktober!

Boekenmarkt @ Gemeenschapshuis D'n Heuvel
jan 27 @ 10:00 – 15:00

Vijfentwintigste GERWENSE BOEKENMARKT op zondag 27 januari

Drumfanfare Jong Leven organiseert voor de Vijfentwintigste maal de inmiddels bekende Gerwense boekenmarkt.

De praktijk heeft bewezen dat de eenentwintig voorgaande markten in een duidelijke behoefte hebben voorzien.

Welnu, boekenliefhebbers, goed nieuws voor U. Op zondag 29 januari a.s. zal deze boekenmarkt gehouden worden!

Duizenden boeken heeft de Drumfanfare weer verzameld. Boeken van de meest uiteenlopende kwaliteit en inhoud. Vele stalletjes staan in de diverse zalen geplaatst met daarop keurig gerangschikt het genre boeken zoals o.a. : Kinderboeken, Hobby- Romans- Detectives en nog veel meer. Maar ook LP’s en CD’s !

In de verwarmende zalen kunt u op uw gemak uw keuzes maken en tevens genieten van een heerlijk kop koffie of frisdrank tegen een alleszins betaalbare prijs.

Op zondag 27 januari a.s. is iedereen, vanaf 10.00 uur, uiteraard van harte welkom!

De toegang is uiteraard gratis en voor betaalbare prijzen kunt u prachtige boeken kopen en Drumfanfare Jong Leven kan met de opbrengst weer de benodigde middelen aanschaffen.

Locatie: D’n Heuvel 11 in Gerwen. De boekenmarkt duurt tot 15.00 uur.

U bent van harte welkom!

Voor info: 06-13195993 of stuur een mail naar secretariaat@drumfanfarejongleven.nl