za
Gerwense Boekenmarkt @ Gemeenschapshuis D'n Heuvel
jan 28 @ 10:00 – 15:00

Vierentwintigste GERWENSE BOEKENMARKT op zondag 28 januari

Drumfanfare Jong Leven organiseert voor de vierentwintigste maal de inmiddels bekende Gerwense boekenmarkt.

De praktijk heeft bewezen dat de eenentwintig voorgaande markten in een duidelijke behoefte hebben voorzien.

Welnu, boekenliefhebbers, goed nieuws voor U. Op zondag 28 januari a.s. zal deze boekenmarkt gehouden worden!

Duizenden boeken heeft de Drumfanfare weer verzameld. Boeken van de meest uiteenlopende kwaliteit en inhoud. Vele stalletjes staan in de diverse zalen geplaatst met daarop keurig gerangschikt het genre boeken zoals o.a. : Kinderboeken, Hobby- Romans- Detectives en nog veel meer. Maar ook LP’s en CD’s !

In de verwarmende zalen kunt u op uw gemak uw keuzes maken en tevens genieten van een heerlijk kop koffie of frisdrank tegen een alleszins betaalbare prijs.

Op zondag 28 januari a.s. is iedereen, vanaf 10.00 uur, uiteraard van harte welkom!

De toegang is uiteraard gratis en voor betaalbare prijzen kunt u prachtige boeken kopen en Drumfanfare Jong Leven kan met de opbrengst weer de benodigde middelen aanschaffen.

Locatie: D’n Heuvel 11 in Gerwen. De boekenmarkt duurt tot 15.00 uur.

U bent van harte welkom!

Voor info: 040-2847272 of stuur een mail naar secretariaat@drumfanfarejongleven.nl

feb
za
Carnavalsoptocht @ Gerwen
feb 10 hele dag
feb
ma
Carnavalsoptocht @ Nederwetten
feb 12 hele dag
mrt
Voorspeelmiddag @ Gemeenschapshuis D'n Heuvel
mrt 25 hele dag

Op zondag 25 maart 2018 organiseren wij een voorspeeldag. Deze dag is bedoeld voor de leerlingen van Jong leven. Vele van jullie hebben al eens zo’n voorspeeldag meegemaakt. We kiezen nu voor een iets andere opzet. ’s Morgens worden de leerlingen uitgenodigd om gezamenlijk een muziekstuk uit te voeren wat ze ’s middags presenteren aan het publiek, nadat ze hun individuele stuk hebben gespeeld.
Het voltallige korps zal als afsluiting ook een concert ten gehore brengen.