feb
mrt
Voorspeelmiddag @ Gemeenschapshuis D'n Heuvel
mrt 25 hele dag

Op zondag 25 maart 2018 organiseren wij een voorspeeldag. Deze dag is bedoeld voor de leerlingen van Jong leven. Vele van jullie hebben al eens zo’n voorspeeldag meegemaakt. We kiezen nu voor een iets andere opzet. ’s Morgens worden de leerlingen uitgenodigd om gezamenlijk een muziekstuk uit te voeren wat ze ’s middags presenteren aan het publiek, nadat ze hun individuele stuk hebben gespeeld.
Het voltallige korps zal als afsluiting ook een concert ten gehore brengen.

Openbare Repetitie @ Gemeenschapshuis D'n Heuvel
apr 17 @ 20:00 – 22:00

Op dinsdag 17 april om 20.00 uur houdt Drumfanfare Jong Leven een openbare repetitie in D'n Heuvel in Gerwen

De openbare repetitie is bedoeld als kennismaking met muziek voor jong en oud en een gezellige Drumfanfare. Tijdens de openbare repetitie zal Drumfanfare Jong Leven u enkele nummers ten gehore brengen en ziet u een Drumfanfare eens van een andere kant.

Wij nodigen u graag van harte uit voor deze openbare repetitie! tot 17 april!

do
Koningsnacht @ Park, Nuenen
apr 26 @ 20:00 – 21:00

Optreden Koningsnacht in Nuenen

Donateursactie @ Gerwen en Nederwetten

Om de continuïteit van Drumfanfare Jong Leven mede te garanderen organiseren wij een donateursactie. We gaan dit doen op 1 mei 2018.