Donateursconcert @ D'n Heuvel Gerwen
nov 6 @ 14:00 – 16:00

Om alle donateurs en sponsoren te bedanken voor hun financiële en materiële steun, wordt er een donateursconcert georganiseerd.

Zondag 6 november organiseert Drumfanfare Jong Leven een donateursconcert om alle donateurs en sponsoren te bedanken voor hun steun. Naast dat wij onze sponsoren en donateurs willen bedanken, huldigen wij op deze onze jubilarissen.

Het gehele orkest staat onder leiding van Jos de Vos en zal op 6 november een gevarieerd programma ten gehore brengen.

De aanvang is om 14.00 uur in het gemeenschapshuis 'D'n Heuvel' te Gerwen. Toegang is gratis.

Het bestuur en de leden heten u van harte welkom voor dit concert. Graag tot 6 november!

Gerwense Boekenmarkt @ Gemeenschapshuis D'n Heuvel
jan 29 @ 10:00 – 15:00

Drieëntwintigste GERWENSE BOEKENMARKT op zondag 29 januari

Drumfanfare Jong Leven organiseert voor de drieëntwintigste maal de inmiddels bekende Gerwense boekenmarkt.

De praktijk heeft bewezen dat de eenentwintig voorgaande markten in een duidelijke behoefte hebben voorzien.

Welnu, boekenliefhebbers, goed nieuws voor U. Op zondag 29 januari a.s. zal deze boekenmarkt gehouden worden!

Duizenden boeken heeft de Drumfanfare weer verzameld. Boeken van de meest uiteenlopende kwaliteit en inhoud. Vele stalletjes staan in de diverse zalen geplaatst met daarop keurig gerangschikt het genre boeken zoals o.a. : Kinderboeken, Hobby- Romans- Detectives en nog veel meer. Maar ook LP’s en CD’s !

In de verwarmende zalen kunt u op uw gemak uw keuzes maken en tevens genieten van een heerlijk kop koffie of frisdrank tegen een alleszins betaalbare prijs.

Op zondag 29 januari a.s. is iedereen, vanaf 10.00 uur, uiteraard van harte welkom!

De toegang is uiteraard gratis en voor betaalbare prijzen kunt u prachtige boeken kopen en Drumfanfare Jong Leven kan met de opbrengst weer de benodigde middelen aanschaffen.

Locatie: D’n Heuvel 11 in Gerwen. De boekenmarkt duurt tot 15.00 uur.

U bent van harte welkom!

Voor info: 040-2847272 of stuur een mail naar secretariaat@drumfanfarejongleven.nl

mrt
Voorspeelmiddag @ Gemeenschapshuis D'n Heuvel
mrt 19 @ 13:30 – 15:30

Op zondag 19 maart 2017 organiseren wij een voorspeeldag. Deze dag is bedoeld voor de leerlingen van Jong leven. Vele van jullie hebben al eens zo’n voorspeeldag meegemaakt. We kiezen nu voor een iets andere opzet. ’s Morgens worden de leerlingen uitgenodigd om gezamenlijk een muziekstuk uit te voeren wat ze ’s middags presenteren aan het publiek, nadat ze hun individuele stuk hebben gespeeld.
Het voltallige korps zal als afsluiting ook een concert ten gehore brengen.

De voorspeelmiddag start om 13.30 uur. Wij heten vrienden, familie en bekenden hiervoor van harte welkom!

Openbare repetitie Gerwen @ Gemeenschapshuis D'n Heuvel Gerwen
apr 18 @ 20:00 – 22:00

Op dinsdag 18 april om 20.00 uur houdt Drumfanfare Jong Leven een openbare repetitie in D'n Heuvel in Gerwen

De openbare repetitie is bedoeld als kennismaking met muziek voor jong en oud en een gezellige Drumfanfare. Tijdens de openbare repetitie zal Drumfanfare Jong Leven u enkele nummers ten gehore brengen en ziet u een Drumfanfare eens van een andere kant.

Wij nodigen u graag van harte uit voor deze openbare repetitie! tot 18 april!

Donateursactie @ Gewen en Nederwetten

Om de continuïteit van Drumfanfare Jong Leven mede te garanderen organiseren wij een donateursactie. We gaan dit doen op 23 mei 2017.