Opening muzikaal seizoen @ Gerwen

Op zondag 7 mei a.s. zal Drumfanfare Jong Leven de inwoners van Gerwen ‘s morgens om 07.00 uur verrassen met een muzikale rondwandeling ter opening van het seizoen!

Een rondwandeling waarbij een diversiteit van verschillende genres u ten gehoren wordt gebracht! Jong Leven zal hierbij een deel van haar muziekrepertoire ten gehore brengen.

Wij zien u graag op zondag 7 mei!

Donateursactie @ Gewen en Nederwetten

Om de continuïteit van Drumfanfare Jong Leven mede te garanderen organiseren wij een donateursactie. We gaan dit doen op 23 mei 2017.

jun
za
Taptoe Krimpen aan de Lek @ Krimpen aan de Lek
jun 17 hele dag

Zaterdag 17 juni is het zover; Taptoe Krimpen aan de Lek*. Drumfanfare Jong Leven zal u een showoptreden geven tijdens deze taptoe:

Met de nieuwe show genaamd: ”We are Young” nemen zij u mee naar de jaren 60, 70 & 80. Verschillende Engelse en Amerikaanse popklassiekers van onder andere Santana en de Beatles zullen u laten ervaren dat muziek tijdloos is en vele generaties kan inspireren.

Zet de datum alvast in uw agenda en we hopen u te zien bij Taptoe Krimpen aan de Lek!

*Deze activiteit is onder voorbehoud

jun
za
Deelname Taptoe Ter Aar @ Ter Aar
jun 24 @ 19:00 – 21:00

Zaterdag 24 juni is het zover; Taptoe Ter Aar. Drumfanfare Jong Leven zal u een showoptreden geven tijdens deze taptoe:

Zet de datum alvast in uw agenda en we hopen u te zien bij Taptoe Ter Aar!

jul
vr
Optreden Efteling @ De Efteling
jul 14 hele dag

Op 14 juli gaat Drumfanfare Jong Leven twee muzikale rondwandelingen doen in De Efteling!