do
apr 26 @ 20:00 – 21:00

Optreden Koningsnacht in Nuenen

Donateursactie @ Gerwen en Nederwetten

Om de continuïteit van Drumfanfare Jong Leven mede te garanderen organiseren wij een donateursactie. We gaan dit doen op 1 mei 2018.

Opening Seizoen @ Gerwen

Op zondag 6 mei a.s. zal Drumfanfare Jong Leven de inwoners van Gerwen ‘s morgens om 07.00 uur verrassen met een muzikale rondwandeling ter opening van het seizoen!

Een rondwandeling waarbij een diversiteit van verschillende genres u ten gehoren wordt gebracht! Jong Leven zal hierbij een deel van haar muziekrepertoire ten gehore brengen.

Wij zien u graag op zondag 6 mei!

Marswedstrijden @ Hamont
mei 20 hele dag